Inlägget innehåller reklamlänkar till Bodystore

Lip organic intimate care cleansing oil är en mild rengöringsolja för underlivet. Den är baserad på ekologiska oljor. Den tvättar rent, vårdar och återfuktar. Den sägs även motverka infektioner. De verksamma ingredienserna i den är havtornsextrakt som är känt för att reparera huden och reparera sköra slemhinnor och fragoniaolja balanserar, är antibakteriell och motverkar svamp.

Att tvål torkar ut känner nog alla till. Tvål har fel pH-värde och ska absolut inte användas på underlivet. Ett uttorkat underliv är mer mottagligt för svamp och andra obalanser.

Självklart är den ekologisk, naturlig och vegansk. Som många ekologiska produkter är Lip organic intimate care cleansing oil fri från skadliga ämnen och syntetiska kemikalier vad det nu kan vara. Den rekommenderas av barnmorskor och gynekologer. Efter att ha testat en intimtvätt med parfym kan jag meddela att den här är parfymfri

Hur ska den då användas? I duschen istället för tvål. Om du har klåda kan du applicera den på torr hud och låta oljan vara kvar och den lindrar klåda direkt. Den är verkligen mild. Du kan även använda den som rakolja så det är en riktigt mångsidig produkt.

Lip organic intimate care cleansing oil finns bland annat hos BodyStore för 199kr

Köpa igen? Absolut, den är otroligt bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *