Lucia Care rich rescue cream

Lucia Care rich rescue cream är en reparerande kräm för torr hud som var med i Goodiebox The Me may-self and I box. Det är bra att den är vegansk och ekocertifierad men jag börjar tycka att nästan alla krämer är det nu. Är det jag som köper sånt eller är nästan allt det nu? Den ska vårda hudbarriären och återfukta och det är alltid välkommet.

Det som skiljer den här från många andra vårdande och barriärstärkande krämer är att Lucia Care rich rescue cream har doft av rosmarin, bergamott och cederträ. Jag är ju som bekant doftnörd och älskar väldoftande krämer. En kräm som är för torr och irriterad hud brukar ju vara doftfri för att inte irritera huden mer än nödvändigt men det verkar vara hudvårdande doftämnen men jag är inte proffs. Den innhåller också solrosolja, aloe vera, hyaluronsyra, kamomill, ringblomma, sheasmör och olivolja. De känns mer vårdande och jag hade velat se dem tydligare i marknadsföringen.

Recension Tuben är i ett lagom format för att testa och kunna få en uppfattning om. Plast är ju det nya miljövänliga.

Trots att jag gillar dofter så vill jag i första hand se vad som ska laga en skadad hudbarriär när jag väljer kräm. Dofter är viktigt men inte det primära när jag väljer något för en torr skadad hud. På så vis gillar jag Aveeno skin relief som är en bra kräm men utan något extra.

Lucia Care rich rescue cream 75ml kostar 244kr och den i boxen var samplesize värd 67kr

Lucia Care rich rescue cream

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *