Inlägget innehåller reklamlänkar

M Picaut Cocooning Rich Lip Treatment Burgundy är en nyhet från M Picaut som lanserades under Hud & Kosmetik 2023. Det är ett läppglans som är så vårdande att de kallar den för en läppbehandling som ger lyster.

Vad ska då ge mjuka härliga läppar i M Picaut Cocooning Rich Lip Treatment Burgundy? Passionsfröolja ska stärka huden och reducera rynkor. Macadamiaolja som är rik på omega-7 ger näring och glans. Alariaalg med det vackra namnet Seeweed of happiness skyddar kollagenet och håller våra läppar mjuka och ungdomliga. Palmitolsyra är extra bra mot känslig och torr hud och det är ju perfekt nu när kylan kryper fram och läpparna tenderar att bli torra.

Recension Designen är riktigt snygg och jag har den gärna med under dagen. Vissa läppprodukter ser inte så roliga ut att man vill applicera dem bland folk men den här får godkänt.

Jag känner ingen direkt doft mer än en lätt fräsch ton. Konsistensen är så nära perfekt man kan komma. Läppglans är antingen för torra, klistriga eller oljiga men den här har den perfekta balansen.

Ni som följer mig vet att jag brukar alltid hitta något litet i alla fall att gnälla på men det gör jag inte med den här. Till och med färgen är precis som jag vill ha den. Du ska även kunna ha det över läppstift vilket jag inte testat än men det känns som att det borde fungera bra. Färgen är lite mer intensiv än M Picaut Cocooning Rich Lip Treatment Nude och lite mer en kvälls och festfärg för oss som inte vill ha så starka färger.

Läpparna blir mjuka och den återfuktade känslan sitter i flera timmar utan att vandra ner över hakan eller något annat oönskat.

M Picaut Cocooning Rich Lip Treatment Burgundy finns hos Nordicfeel för 289kr

Köpa igen? Självklart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *