Det här är en riktigt bra budgetklassiker. Mandelolja från Apoteket är en mjukgörande olja som passar till det mesta.

Doften är neutral och den är snäll mot huden. Jag använder den till hela kroppen. Ok jag har även haft den i håret. Mandelolja täpper inte till porerna på samma sätt som kokosolja kan göra. Den här köpte jag när jag hade glömt att packa bodylotion på en weekendresa. Min samling bodylotions är onödigt stor och jag försöker alltid undvika att köpa slit och släng. Därför köpte jag Mandeloljan som går att använda till makeupremover, massageolja, intimtvål, mjukgörare och en himla massa annat. För naturen så måste vi försöka dra ner på idiotköp.

Det finns säkert renare oljor av högre kvalitet men jag tycker om den här och kommer nog att köpa den igen. Det är som sagt en budgetklassiker och vill du ha valuta för pengarna eller har en begränsad budget är den här kanon

Apotekets mandelolja kostar 49kr för 100ml

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *