Manhattan Lotus Effect

Manhattan Lotus Effect påminner mig återigen om att läsa INNAN jag sågar. Jag använde det på samma sätt som jag alltid testar nagellack. Mitt vanliga sätt är 2 lager på rena naglar utan över och underlack för att få en uppfattning om hur nagellacket beter sig på egen hand sen lägger jag till de skötsamma stegen. Kan vi inte komma överens om att ett nagellack ska vara bra på egen hand men få lite extra wow när man gör rätt?

Annons

När jag applicerade 2 lager såg det ok ut men inte mycket mer. Min naglar är räfflade och det vart framhävt… Det satt ca 2 dagar innan det såg hemskt och flagat ut. Tårna hade lätt flagat rosa nagellack innan så jag drog 2 lager på dem och tänkte att pärlemor förvillar ögat så det döljer det lilla skavet för jag skulle på spa men hade inte lust att måla om dem.

SEN läste jag på flaskan och insåg att Manhattan Lotus Effect är ju inte tänkt som nagellack. Det är ett effektlack vilket förklarar varför det satt superbra på tårna och fortfarande ser fint ut medan det flagat bort fort på fingrarna.

Som effektlack är det riktigt fint men som ensamt nagellack är det inget att jubla över.

Manhattan Lotus Effect verkar ha utgått, jag hittar det inte hos någon återförsäljare som jag testat i alla fall och jag tipsar endast om betrodda återförsäljare.

Köpa igen? Nej det känns som att jag överlever utan.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *