Manna Kadar Beauty Lash primer är en primer som förlänger fransarna samtidigt som den fungerar som balsam för fransarna. Den ska återfukta, vårda och mjukgöra samtidigt som den förlänger dina fransar. Långa fransar med härlig volym är en dröm men jag har aldrig lärt mig att applicera lösfransar och har inte ekonomin till fransförlängningar så primers och serum är det jag använder.

Annons

Något som skiljer den från vanliga primers till fransarna är att du även ska kunna ha den som en nattmask när du sover eller som en bas innan mascara. Den ska bli transparent när den torkar på fransarna och jag lovar att ni kommer få rapport snart. Den ska även gå att ha som en balsambehandling på brynen. Om ni kollar på bilden så kladdade jag lite primer av misstag på kartongen och på kartong behåller den sin vita färg.

Manna Kadar Beauty Lash primer kostar ca 170kr enligt Goodiebox

Köpa igen? Jag hittar inga svenska återförsäljare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *