Fotmask Fotvård Tester

Masque me up heel mask

Masque me up heel mask ska göra hälarna supermjuka. Sheetmask generellt är inget jag tycker om. I synnerhet inte om de inte gör något otroligt annars ser jag dem som slöseri med natur. Rent allmänt tror jag på att smörja fötterna regelbundet och putsa ev hårdheter någon gång ibland. Överdrivet filande kan orsaka förhårdnader så låt bli det. Sockor som får dig att fjälla hud är inte heller så bra så låt även bli dem. Vill du ha fina fötter ska de vårdas och inte skinnflås. Jag skulle inte ha köpt den här om jag gick runt och shoppade men fick den i en box och är ändå nyfiken på effekten.

Annons

Det här är påsar som ska mjuka upp hälarna. Ni som tycker fötter är äckliga ska inte scrolla ner för där finns en bild på masken när jag hade den på. Påsarna täcker bara hälarna och ska minst sitta på 15 minuter men helst över natten. Jag hade dem såklart på hela natten för att i alla fall få ut maximal effekt. För att inte kladda kräm på sängkläderna hade jag vanliga strumpor över masken.

Det som ska uträtta mirakel på hälarna är ett krämserum berikat med kamomill och avokado. De ska återfukta och föryngra hälarna.

Jag såg inte några revolutionerande resultat av masken. På morgonen kliade mina vader och det brukar de inte göra. Klådan kan komma från sockarna också men jag har aldrig tidigare fått klåda av dem. Man kan använda den här masken dagligen står det men jag skulle avråda från det. En mask kostar 72 kr och om du använder den dagligen blir det 2160 på en månad. För de pengarna får du både medicinsk fotvård och manikyr värdig en stjärna och garanterat mer resultat än de här påsarna ger. Lite mjukare hälar går att få betydligt enklare.

Masque me up heel mask finns på Nice Beauty för 72kr

Köpa igen? Det är skönt att skämma bort fötterna men plast som hamnar i soporna gör ont i mig. Sockan är någon mix av plast, tejp och serum som ligger i samma duk som en vanlig sheetmask. Alltså inte det enklaste att källsortera och förpackningen är ganska stor och bör gå som plast. Känns som mycket material för något som används en gång och går att ersätta med en tub kräm och en fotfil som du kan använda många gånger.

Jag håller i med rött nagellack OPI Alis big break

Vill ni se före och efterbilder?

Relaterade inlägg

IS Clinical Etreme Protect spf30

IS Clinical Etreme Protect spf30

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Seth & Sally IS Clinical Etreme Protect spf30 är en mjukgörande och återfuktande dagkräm med Spf30 och antioxidanter. Den ska…

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Empties

Mitt i flyttkartongerna tar jag en liten paus och kollar på senaste tidens empties. Tydligen har jag inte använt ampuller och någon gammal produkt har krupit fram. Jag…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *