Me Anima Nail oil
Såhär skönt inbäddade känns naglarna av oljan

Me Anima Nail oil är en nagelolja som jag är riktigt nyfiken på. Nageloljor är något jag verkligen behöver och i synnerhet när det är lite kyligare ute. Den ska vara både väldoftande och vårdande. Både nagelband och naglar ska bli starkare om man använder den regelbundet och då kan man även spara ut naglarna långa och fina.

Det som ska göra naglarna välvårdade och välmående i Me Anima Nail oil är kallpressad sesamolja och e-vitamin som både vårdar och stärker. Eteriska oljor från lavendel, myrra, bergamott och olibanum i en mix som är både vårdande och väldoftande. E-vitamin är som ni säkert redan vet både vårdande för huden men även konserverande för produkten.

Annons

Recension Flaskan är söt och innehåller 20ml olja, många nageloljor innehåller 7,5-10ml. Pipetten ska inte nudda huden men gör det ändå enklare att dutta oljan på plats.

Som många andra produkter från Me Anima så har den en underbar doft som gör att jag sniffar glatt på naglarna varje gång jag applicerat olja. Jag beundrar varje gång den fina balansen mellan underbar doft och något som övermannar parfymen.

Som alltid ska man komma ihåg att använda den dagligen för att få maximal effekt. Den blir inte klibbig vilket gör det enklare att komma ihåg. Jag använder i princip mina händer hela tiden så jag har inte tid att vänta på att olja ska torka.

Me Anima Nail oil finns hos Me Anima för 199kr

Köpa igen? Yes, den doftar helt underbart. Hur bra den är för naglarna vet jag inte än men det tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *