Inlägget innehåller annonslänkar

Meraki Hand lotion i doften Tangled Wood är en otroligt väldoftande handlotion. Doften kommer från lavendel, pepparmynta och timjan, de är ju också kända för att vara bra för huden. Lavendel är förutom doften känd för att vara antiinflammatoriskt, antiseptisk och balanserande. Timjan sägs förhindra uttorkning och pepparmynta är svalkande och bakteriedödande. Bra egenskaper och underbar doft Man blir duktig på att smörja händerna bara av att känna den ljuvliga doften.

Handkräm i pump är ju designad för att stå framme och den här är så snygg så jag har den vid soffan hemma. Jag har till och med hittat den här i inredningsbutiker så jag är inte ensam om att gilla designen. Pump är riktigt bra för en handlotion eftersom det blir så enkelt att använda den. Jag är för lat för att kladda med korkar och vill ha det så smidigt som möjligt. Pumpen doserar dessutom ut perfekt mängd lotion!

Klicka på bilden för att se bättre bilder på Meraki Hand lotion. ANNONSLÄNK

Meraki Hand lotion är ekologisk och utan fett. Den är fullmatad med bra saker för händerna. Om du använder den regelbundet vågar jag lova att dina händer blir riktigt mjuka och välmående. Händerna blir härligt silkeslena och nagelbanden känns riktigt bra. Bland ingredienserna finns aloe vera, som är läkande och lugnande för huden. Kakaosmör samt oljor från jojoba och solros behandlar huden på djupet. Händerna blir mjuka och handryggen ser fräsch ut med mer lyster och spänst. Naglarna har ännu inte gått av trots kyla, slarv med nagelolja och handsprit. Huden känns mjuk och len.

Meraki har även en doftfri variant om man vill ha något neutralt. Jag är smått beroende av den här doften.

Meraki Hand lotion finns just nu till ett otroligt bra pris hos Eleven 127 kr för 275ml