MH face oil 222

MH face oil 222 är en ansiktsolja för känslig hud som ändå är aktiv. Om man har känslig hud så har det under många år mest bara funnits hudvård som inte irriterar men inte gör något mer heller. Det har kommit många riktigt bra produkter senaste åren för känslig hud och det här är definitivt en av dem. Vill du höra mer om historian bakom MH+ Face Oil finns det en pod där Satu Mäkinen intervjuar grundaren. Den är en av finalisterna i Nordic Natural Beauty Award

Annons

Gurkörtsolja är rikare på GLA än jättenattljusolja och GLA förbättrar hudens förmåga att bevara fukt och smidighet. Hallonfröolja underlättar cellförnyelse vilket leder till att fina linjer minskar. Avokadoolja återfuktar, ger elasticitet och ökar hudens kollagenproduktion. Makadamiaolja är inte helt vanlig i hudvård men är rik på Omega 7. Arganolja hjälper till att skydda och stärka hudbarriären. Squalane utvinnen från olivolja som både mjukgör och återfuktar. Doften kommer från hallonfrö och lite citron för att tona ner hödoften som kan kännas jobbig för vissa.

Recension Flaskan är vacker. Enligt mig är oljor oftast känsliga och jag kommer förvara min mörkt. Nu känns det här som en välformulerad produkt så det är garanterat överdrivet av mig men jag gillar mina oljor och de håller längre om man är rädd om dem.

Pipetten är smidig för att inte få ut för mycket produkt. Som alltid vill jag påminna om att inte dra pipetter direkt i ansiktet eftersom du då får hudavlagringar på den som du sedan stoppar ner i flaskan.

Doften är mild men underbar, nu är citrongräs en av mina favoritdofter så det är inte kanske en överaskning.

MH face oil 222 finns hos MH+ Face Oil för 450kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *