Mili lip shine sheerMili lip shine sheer

Mili lip shine sheer är ett läppglans från Mili Cosmetics. Det är ett märke med kvalitetsmakeup till riktigt bra priser. Det ska ge en återfuktande glans till läpparna och applikation är mjuk som sammet. Det glider lätt på läpparna och ger en wet look.

Du kan använda det som det är eller över ett läppstift.

Annons

Nu är inte det inte bara vackert på läpparna, det innehåller även vårdande ingredienser. Mili lip shine sheer är rikt på tocopherol som skyddar läpparna mot fria radikaler. Solros och macadamianötolja ger näring och ger en långsiktig återfuktning.

Recension Jag gillar utseendet på läppglansen. Hylsan är stilren och snygg. Applikatorn gör det enkelt att dutta på glans.

Nackdelen med den generösa applikatorn är att man lätt tar lite för mycket och du klarar dig med väldigt lite glans. Mitt råd är att ta pyttelite annars är risken att du får så mycket att det hamnar utanför. Färgen är riktigt fin och i synnerhet under sommaren då jag brukar föredra en liten förbättring av mina egna läppar utan att ha någon extrem färg.

Läpparna känns härligt mjuka och blanka. De blir extra fina när man använder Mili Cosmetics lip trio innan men blir fina utan också

Mili lip shine sheer i färgen Butterfly Beauty finns hos Mili Cosmetics för 135kr

Köpa igen? Jag är redan nyfiken på att köpa den i en annan färg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *