Kommer ni ihåg när man bara hade handkräm och läppstift i handväskan? Det var andra tider det, nu äter iv inte ens av en tårta som någon blåst på. Handsprit är ett nytt måste i handväskan. Mind hand sanitizer Moshi moshi mind är en återfuktande handsprit med väldoft. Jag har några som doftar riktigt gott.

Det vi använder varje dag ska vara av en kvalitet som vi njuter av tycker jag och illaluktande handsprit är bara en plåga. Mind hand sanitizer Moshi moshi mind fick jag i en Goodiebox och det var den som fick mig att uppmärksamma att det finns väldoftande varianter.

Jag har inga studier på om den här är bra eller dålig så jag baserar det här bara på min upplevelse och de som lånat min sprit. Den torkar fort och händerna känns inte helt söndertorkade. Det jag gillar bäst är doften.

Mind hand sanitizer Moshi moshi mind verkar inte ha en svensk återförsäljare men går att köpa via märkets hemsida för 11 euro.

Annons