Moshi moshi mind dotted hair towel

Inlägget innehåller annonslänkar till Goodiebox

Jag är ytterst kluven till Moshi moshi mind dotted hair towel. Jag har flera hårturbaner och det är skönt att svepa undan håret i en när man gör mask men med torrt skört hår är det inte optimalt. Många frisörer säger att det är skadligt för håret att snurra upp det.

Annons

Bomull drar dessutom ut fukt men den här är mest gjord av polyester. Polyester suger troligen inte upp fukt lika bra men det är ju liksom syftet med en turban så jag vet inte. Som sagt, jag gillar iden och har funderat på att köpa en i siden för att skydda håret men jag är rädd om mina hårrötter så jag tror jag hoppar över turban helt

De turbaner jag har ligger och skräpar i badrummet så Moshi moshi mind dotted hair towel får ligga oöppnad. Säg till om du vill byta den mot något kul.

Moshi moshi mind dotted hair towel sägs kosta 217kr men jag hittar inget som säljer den förutom Goodiebox

Köpa igen? Näpp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *