Nannic Complete Starter Box HSR

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Hudoteket. Det påverkar inte min åsikt ang produkten

Nannic anti-age concept for hair, scalp & roots, Nannic Complete Starter Box är ett kit med 6 produkter som ska ge ett starkare och friskare hår. Det här är ett kit som toppat min önskelista väldigt länge sedan jag var på ett event där de visade den. Det ska passa alla hårtyper men varje produkt har en speciell egenskap för håret. Självklart kan du använda varje produkt individuellt eller som en komplett serie. Bäst effekt bör man få av att använda dem ihop.

Jag har lagt upp testandet med att börja med det reparerande shampot och keratinbalsamet ett tag innan jag adderar resterande produkter. Om man använder allt på en gång går det ju inte att veta vad som har effekt.

Boxen Nannic Complete Starter Box innehåller

  • Nannic Damage Repair Shampoo som ska laga håret och hårsäckarna samtidigt som det återfuktar och rengör, ett helt magiskt shampoo med ett tjockt lödder som får håret att bli som nytt.
  • Nannic Vitality Boost Shampoo ska ge en ny energi till håret och skalpen men även det ska rengöra och återfukta
  • Nannic Keratin Boost Conditioner återfuktar, reparerar och ger volym. Fungerar även som värmeskydd, mitt hår är alltid på jakt efter ett balsam som gör håret mjukt men inte tynger ner. Mitt hår är förälskat!
  • Nannic Protein Treatment Spray ska ge lyster och näring samtidigt som den också är ett värmeskydd
  • Nannic Hair Serum Day Care förebygger håravfall och ger näring till både hårsäckar och hårbotten
  • Nannic Hair Serum Night Care Duo främjar tillväxten av hår och förebygger håravfall samtidigt som de ger näring till hårrötterna.

Nannic anti-age concept for hair, scalp & roots finns bland annat hos Hudoteket för 1995kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *