Nannic Golden legs

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Hudoteket

Nannic Golden legs är en foundation för kroppen som jämnar ut och ger skimmer. Ju äldre vi blir desto mer brukar ju skavankerna öka i form av pigmentsfläckar, ärr och kärl. Jag har själv dolt dem med strumpbyxor och det är ju inte världens skönaste i värmen och fungerar inte alls på stranden. Den ska fungera även för känslig hud vilket jag uppskattar. Självklart kan du ha den på hela kroppen även om den främst är framtagen för benen.

Vad är det då som skiljer Nannic Golden legs från en vanlig foundation? Den är framförallt mer vattenfast än vanligt smink. Det är dessutom en silikonfylld kräm med 24 karats micronicerat guld. Micronicerat guld har jag aldrig hört talas om men kommer undersöka det djupare såklart. Den innehåller inga mineraloljor. Den viktigaste skillnaden är att den är svetttålig och kladdar inte av sig. Den ska inte heller täppa till porerna.

Den behöver någon minut för att ”härda” men ska sedan stå emot svett, bad och klor. Det är skönt att det går att bada och vara i värmen utan att makeupen smälter. Förpackningen är lufttät så att den inte ska oxidera och mängden konserveringsmedel kan hållas till ett minimum.

Recension Tuben tar inte mycket plats och en plasttub är smidigt att ta med. Lufttäta förpackningar gillar jag ju och tuber känns även mer hygieniskt än en burk.

Ett råd från mig är att vänta någon minut innan du klär på dig. Har du dåligt tålamod kan du ställa en timer på 5 minuter för att undvika fläckar på kläder. Jag har gått runt i en ljusrosa sidenklänning en het sommardag utan att få en enda fläck på klänningen och yes, jag har svettats utan att det kladdat.

Doften är mild men god.

Det är enkelt att applicera krämen och man ser direkt vart man missat. Det är enligt mig den största fördelen framför att använda brun utan sol. Du slipper även den orangea tonen och doften. Du får ett jämt resultat direkt och skimret förvillar ögat lite extra för att dölja skavanker. Färgen ser naturlig ut och då har jag använt den mörkaste.
Nannic Golden legs finns hos Hudoteket för 429kr

Köpa igen? Absolut! Jag tänker alltid ha en tub hemma

Utan Golden legs
Naturell arm, utan golden legs
Med Golden Legs
Ljuset i sovrummet gör inte skimret rättvisa. Den är så mycket finare i verkligheten och bättre bilder kommer. På sidan av min hand har jag inte smort någon kräm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *