Nannic Intense lip repair
Nannic Intense lip repair

Nannic Intense lip repair har jag tidigare testat i ofärgat format så här kommer en lite kortare recension än vanligt. Den stora skillnaden mellan den ofärgade och den här är färgen och jag hade lyxen att en vän läste att jag var nyfiken på den här så jag fick hennes. Det är så vi bloggare kan hjälpa varandra utan att slösa produkter. Vi ger ofta vidare och byter med varandra. Nu gillade hon inte riktigt färgen så det här var oanvänt. Just läpp och ögonprodukter är annars sånt man ska vara lite försiktig med. Jag uppskattar verkligen gåvan och tänker på henne varje gång jag använder den.

Den är lika vårdande som ofärgade Nannic Intense lip repair men har en lätt rosa nyans som ser riktigt härlig ut och passar perfekt för lata sommardagar då man inte orkar sminka sig men vill ändå ha lite extra. Den ger verkligen den där dina läppar men bättre looken och sitter kvar länge. Läpparna blir härligt mjuka och återfuktade.

Konsistens på läppprodukter är jag otroligt petig med och den här är så nära perfekt den kan komma. Den är tillräckligt fast för att hålla sig på plats utan att upplevas som för strävt. Ett läppbalsam ska glida på läpparna men får inte kännas oljigt för då tycker jag det känns som att det rinner mot hakan.

Hyslan är snygg och känns lyxig. Jag hoppas det går att köpa refill för den känns som att den ska hålla en evighet.

Nannic Intense lip repair finns hos Hudoteket för 145kr

Köpa igen? Oh yes

2 svar på “Nannic Intense lip repair”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *