Nannic Intense lip repair
Nannic Intense lip repair

Nannic Intense lip repair är ett läppbalsam som vårdar våra läppar. Det finns i några olika läckra färger men jag gillar att lägga läppbalsam även runt läpparna och då är ofärgat bäst även om Pink hade lockade mig rätt mycket också. Med åren tappar ju även våra läppar färg och ett lätt färgat läppbalsam kan återställa lite av färgen utan att det ser lika sminkat ut som ett läppstift kan göra. Rejält återfuktade läppar ser även mer fylliga och ungdomliga ut.

Det ska användas vid behov och helst flera gånger per dag om läpparna är väldigt torra.

Våra läppar är ömtåliga och nu när vinterkylan närmar sig så behöver de skydd. Nannic Intense lip repair skyddar läpparna mot både kyla och innehåller spf15, UVA och UVB skydd. Aloe vera är antiinflammatoriskt och återfuktar samtidigt som det mjukgör. Tyvärr för veganerna så innehåller den bivax. För att öka läpparnas volym och släta ut rynkor innehåller det palmitoyl tri-peptid, peptider plumpar ju huden och gör dem fina. Plantageniumzaasextrakt återfuktar och boostar kollagenproduktionen och uttalar du det fort tio gånger om dagen får munnen en ordentlig motionsrunda.

Recension Som alltid börjar vi med utsidan som är otroligt snygg. Hylsan känns lyxigt sval i handen. När du öppnar den kommer det ett litet popljud som gör att det känns som om stiftet är skyddat från allt som vi har i våra fickor och handväskor. Samma klickljud kommer när du stänger så du kan känna dig trygg på att du stängt ditt läppbalsam innan du lägger bort det.

Jag känner ingen direkt doft av den men när jag sniffar riktigt noga kan jag känna en svag hint av vanilj men det finns inte med i innehållsförteckningen. Konsistensen är precis som man vill ha ett läppbalsam. Det är mjukt men inte för flytande. För lösa läppbalsam tenderar ju att vandra söderut och göra att man ser ut att ha en flottig haka och jag har inte än hittat en enda människa som vill ha en flottig haka.

Ett bra läppbalsam ska inte behöva återappliceras varje timme och det här lämnar en återfuktad känsla som varar flera timmar.

Nannic Intense lip repair finns hos Hudoteket för 145kr

Köpa igen? Det kan jag absolut, jag har redan funderat på att köpa det rosa också. Uppdatering, jag har fått det rosa av en vän

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *