Naobay papaya enzymatic exfoliating scrub

Naobay papaya enzymatic exfoliating scrub är en peeling till ansiktet. Den var med i Goodiebox Caring nature boxen och bör alltså vara en naturlig produkt. Naobay har jag testat väldigt få produkter ifrån så jag är riktigt nyfiken på den. Deras Naobay orange juice hand cream är riktigt trevlig. Jag tycker om att hitta otippade produkter och det är även anledningen till att jag prenumererar på boxar. Ni som tycker att det är slöseri med natur eftersom man inte använder precis allt kan jag meddela att det som jag inte använder ger jag bort till vänner eller byter mot sådant som jag är nyfiken på. Som alla peelingar ska den ge en jämnare hudton, och främja produktionen av ny hud.

Vad innehåller då Naobay papaya enzymatic exfoliating scrub? Papain som är ett enzym från papaya. Den innehåller även extrakt från ananas och vegansk mjölksyra som också exfolierar.

Användningen är inte heller superunik. Applicera på rent och torrt ansikte och låt verka i 5-10 minuter innan du sköljer bort den. I beskrivningen hos Goodiebox så står det att du kan få en lätt stickande känsla. Jag vill tillägga att det ska vara en lätt stickande känsla möjligen. Om det bränner eller sticker mycket är den för stark för dig. Det är trots allt syra även om den kommer från frukt och är naturlig. Kom ihåg spf efter alla peelingar.

Recension Nu har jag för många öppnade peelingar hemma men jag uppskattar att det inte är några vassa korn i den. Jag föredrar tub framför burk men kommer ändå testa den vid tillfälle.

Många öppnade peelingar stoppade inte mig. Jag använde upp några och har nu börjat använda den.

Doften är det jag gillar minst med den. Den känns syntetisk och påminner om suddgummin med doft fast det är en produkt med naturliga ingredienser.

Konsistensen påminner om Niveas klassiska kräm men med korn. På huden känns kornen lagom riviga.

Med tanke på att jag har känslig hy och många hudterapeuter har sagt att jag ska vara försiktig med peeling så har jag bara låtit den sitta ca 5 min. Jag har inte känt den brännande känslan som tur är.

Huden känns uppfriskad och ser slätare ut.

Naobay papaya enzymatic exfoliating scrub kan finnas hos Goodiebox.

Köpa igen? Nej jag hittar inte någon svensk återförsäljare

Naobay papaya enzymatic exfoliating scrub

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *