Neostrata skin active intensive eye therapy

Neostrata skin active intensive eye therapy ska vara en av NeoStratas mest effektiva produkter. Det är en djupverkande ögonkräm som ska jämna ut rynkor och fina linjer inifrån och ut genom att att lyfta och fylla ut området under ögonen. Den ska även verka mot påsar under ögonen.

Det som ska uppnå dessa eftertraktade funktioner i Neostrata skin active intensive eye therapy är NeoGlucosamine som i många andra produkter från Neostrata. Det är en patenterad ingrediens som förstärker kollagenet och minskar ojämn pigmentering. Den innehåller även hyaluronsyra som är en klassiker för att binda fukt i huden och ge en slätare hud. Koffein är också en klassiker för att minska svullnad och påsar under ögonen. SynerG 6.0 ska fylla ut huden och ge dramatisk effekt. Peptider gör att huden producerar mer kollagen och den här innehåller min favorit Matrixyl 3000 och stamceller från äpple ökar livslängden på hudcellerna. Tillsammans är det dokumenterat effektiva ingredienser och jag tycker att det ser ut som en kräm som bör ge wow-effekt. Självklart är den utan ämnen som kan irritera i onödan.

De rekommenderar att du använder den morgon och kväll på rengjord hud för bästa resultat. Applicera försiktigt kring ögonen tills den absorberats. Använd den bara en gång per dag de första två veckorna och utöka försiktigt. De första gångerna kan den kännas varm eller stickande. Undvik att få den i ögonen och tvätta noga om du råkar få kräm i ögonen.

Neostrata skin active intensive eye therapy finns i fullsize hos You.se för 529kr

Krämen är testad av hudläkare och ska vara garanterat säker att använda kring ögonen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *