Nũberu nr104 Powder wax
Nũberu nr104 Powder wax

Nũberu nr104 Powder wax är ett vax i puderform som ska skapa hållbara frisyrer med en matt finish. Doften heter tobak vanilj vilket inte låter spännande men jag tycker nog det efter att ha testat.

Vad innehåller då Nũberu nr104 Powder wax? De som söker produkter med långa utan listor kan fortsätta leta. Den här innehåller parfym och alkohol. Inga farliga ingredienser men många vill undvika det så jag brukar nämna det ibland.

Recension Flaskan är snygg men lite problematisk. Svart är fint men svart plats ställer till det i återvinningen. Dessutom hävdar vissa att fyrkantiga förpackningar förbrukar med plast att tillverka men jag tror att de syftar på de med en stor fyrkantig utsida och sedan ett litet innanmäte, det slösar plast men jag har funderat länge på den här och kan inte se hur den ska slösa med plast. Den är oavsett riktigt snygg och ser lite lyxig ut i badrummet.

Doften är en helt underbart kryddig härlig doft. Håret doftar helt underbart. Jag tycker inte att tobak är en bra beskrivning eftersom jag förknippar det med sunkig röklukt. Vanilj kan stämma men då är det madagaskarvanilj. Det är en doft jag gärna vill ha på en parfym.

Ni vet den där klibbiga känslan man får när man använder hårvax, den slipper man. Håret är lika följsamt som när man har vanligt vax men utan det klistriga. Dessutom känns inte håret heller kletigt.

Nũberu nr104 Powder wax finns hos Eleven för 199kr ord men nu har de rea 159kr

Köpa igen? Jag återkommer i frågan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *