OPI Plumping Top Coat

Inlägget innehåller annonslänkar till NordicFeel

OPI Plumping Top Coat är ett överlack som både får färgen att hålla länge och ger en glans som är helt underbar.

Jag tycker att glansen när man varit på salong och fixat naglarna är härlig men vem har tid och råd att fixa naglarna hela tiden. Ska man gå till en salong med marknadsmässiga löner och bra arbetsvillkor kostar det rätt mycket. Med lite övning tror jag att man kan få naglarna att se ok ut hemma. Självklart måste man då köpa bra produkter. Jag har samlat lite tips från Lacksnack med Scratch. Vid speciella tillfällen går jag på salong och fixar naglarna för jag är inte så duktig på att måla snyggt men bra lack gör det lättare att lyckas.

Lacket ger en skyddande yta och en snygg glans. Använd generöst och variera dig sällan. Stora nackdelen med OPI Plumping Top Coat är att det tjocknar fort och jag fattar inte vem som kan använda upp hela innan det blir obrukbart. Man får den där snygga ytan som man får när man gjort gelnaglar.

Alla mina överlack blir missfärgade och den här är inget undantag. Även om de blir missfärgade pga nagellack som följer med i flaskan tycker jag att naglarna blir fina.

OPI Plumping Top Coat finns hos NordicFeel just nu för 164kr ordinarie pris 205kr

Köpa igen? Oh ja det är ett av mina favoritlack men jag ska försöka ha bara ett överlack åt gången öppen av hänsyn till miljön.

OPI Plumping Top Coat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *