Oryo humleserum
Oryo humleserum

Oryo humleserum är ett serum som ska återfukta och boosta huden. Det passar för alla hudtyper från torr till fet. Serumet kan du använda för att lindra akne och hudproblem men även för att bromsa ålderstecken. Det som utmärker det är att det inte bara ligger kvar på ytan utan tränger in i mellanskiktet av huden.

Jag upptäckte märket på Allt för Hälsan. Jag har hunnit testa deras Hops Oryo botanisk parfym humle och jag gillar den verkligen. Doften är riktigt härlig och nu är det alltså dags att införa humle även i hudvården och inte bara njuta av doften. När du använder serumet på kvällen kan du använda det bakom örat och i nacken för en meditativ effekt.

Annons

Serumet ska man bara ta 1-2 droppar av morgon och kväll på ren hud före krämer. Massera gärna in det gör maximal effekt. Det går även att droppa lite serum på irriterad hud för att lugna huden.

Vad innehåller då Oryo humleserum? Stjärnan i den är såklart eterisk olja från Humle. Den kombineras med havtornsolja som ger en härlig lyster. Jojobaolja har jag tjatat tillräckligt om. Kameliaolja är rik på antioxidanter och mjukgör huden. E-vitamin fungerar som konserveringsmedel och är samtidigt hudvårdande. Helt enkelt en ren och genomtänkt lista med ingredienser utan en massa extra.

Recension Flaskan är snygg och jag gillar den enkla rena designen. Naturlig hudvård tenderar att ha lite för enkla förpackningar ibland vilket kan ge ett hemgjort intryck som inte känns helt ok. Nu är det insidan som räknas men utsidan ger oss ändå ett intryck av vad vi har att vänta oss.

Pipett känns fräscht om man inte gör som många på instagram och drar droppern i ansiktet. Jag droppar i handen och masserar in serumet. Första gångerna använde jag för mycket och det blir mer kladdigt än bra. Jag tycker att det oftast räcker mer än väl med en droppe men iskalla dagar kan det behövas två. Det är helt individuellt och varierar från person till person.

Doften är fantastisk men vill du ha doftfritt är det här inte produkten för dig. Jag gillar doften och lägger gärna lite serum bakom öronen och använder det gärna dagar då jag vet att det kommer bli stressigt.

Huden mår bra av det och jag tycker även att doften faktiskt får ner mig lite i varv.

Oryo humleserum kostar 198kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *