Paese hi Rise 02 Beige var med i månadens Goodiebox. Det är ett löspuder gjort av ris. Ris är känt för att absorbera fett och skaja vara bra för att hålla huden matt.

Pudret fungerar både som primer och som sista steg. Löspuder brukar vara min favorit när jag lägger mer avancerade makeuper. I handväskan föredrar jag fast puder.

Annons

Stort minus för att det bara finns i två färger. Blek eller mindre blek. Nu är jag blek men tycker att det känns konstigt i dessa inkluderande tider. De flesta makeup tillverkarna har ju insett att man måste tänka på alla och även ha mörkare nyanser på makeup.

Innan jag ens öppnar den vill jag kolla upp mican. Barnarbete är inte acceptabelt och jag kollar alltid upp ursprunget på produkter med mica i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *