Paula’s choice smooth finish conditioner ska göra håret mjukt och förebygga friss. Paulas Choice är känt för prisvärda produkter av hög kvalitet.

Min gissning är att jag köpte den för märket och att det var utan doft och en massa annat. Jag erkänner att även jag gick på flugan med giftfria produkter. Trenden hade vissa bra egenskaper och det finns ingredienser som inte hör hemma i skönhetsvård men det gick smått till överdrift och många är fortfarande rädda för ofarliga saker. Doft i rätt form är bra men syntetiska doftämnen med tveksamt ursprung kan alla undvika.

Recension: Jag har definitivt testat bättre balsam. Min flaska är gammal och det är för att jag gav upp med att ha den i håret och har försökt rädda ullplagg istället. Den funkar bättre på ull än mitt hår men når inte hela vägen fram med det heller. Varför en bra tillverkare av hudvård ger sig in i göra hårvård är för mig en gåta.

Paula’s choice smooth finish conditioner verkar inte säljas längre men kostade ca 164kr enligt prisjakt

Köpa igen? Absolut inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *