Re born Color save shampoo

Inlägget Innehåller annonslänkar till Lyko

Re born Color save shampoo är ett alkaliskt schampo för färgat hår som ska stärka hårets fibrer och bevara färgen. Det som är unikt med schampot är att det är det första i världen som innehåller hyaluronsyra i en formula som ska mjuka upp och stärka håret. Genom det så blir håret starkare, flexiblare och mer återfuktat.

Helst ska man använda det genom att tvätta håret med Re born Color save shampoo och torka med en handduk innan man applicerar deras reparationsmask i hela håret i 3-5 minuter innan man sköljer bort. Detta avslutas med att spraya på en utjämningsspray innan man stylar håret.

Nu har jag ”bara” schampot så ni får hålla till godo med en test av det och tids nog kommer kanske en recension på hela rutinen.

Recension: Flaskan känns lätt men stabil och är gjord i plast med en riktigt snygg pump. Jag gillar pumpar på det mesta så det är ett stort plus.

Första intrycket är bra. Håret blev otroligt mjuk och förvånansvärt lätt att reda ut efter duschen. Jag använde schampot med Australian Bodycare hair loss conditioner eftersom det är balsamet jag använt innan. Tillsamman fungerade de bra men jag skulle behöva ett lite mer återfuktande balsam kändes det som. Nu behöver bra schampon ofta mer än en tvätt för att komma till sin fulla rätt så det kommer uppdatering men det känns riktigt bra

Re born Color save shampoo finns hos Lyko för 399kr

Köpa igen? Än så länge älskar jag schampot så det kan jag absolut göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *