Rebiome ReFence Tinted Sunscreen Spf30

Rebiome ReFence Tinted Sunscreen Spf30 är ett lätt färgat solskydd med brett spektrum. Det skyddar mot UVA och UVB men även mot blått ljus och luftföroreningar. Spf 30 är enligt vissa lågt men skillnaden mellan 30 och 50 är inte så stor och många med känslig hud upplever att de klarar 30 bättre. Vad som är rätt överlåter jag till proffsen att fortsätta kriga om. Pre och probiotika i hudvård är ju basen i danska Rebiomes filosofi och deras produkter ska stärka hudens värdefulla barriär. Utan en stark hudbarriär så har du ingen större glädje av någon hudvård.

Annons

Det som skiljer Rebiome ReFence Tinted Sunscreen Spf30 från många andra solskydd är att den ska skydda hudens känsliga mikrobiom och jag antar att det är skälet till att de valt 30. Den ska stimulera hudens egna probiotiska produktion genom deras skyddade Fensebiome. För att vårda huden Innehåller den E-vitamin och oljor från baobab och macadamia.

Recension Jag dansar av lycka över att flaskan är förvånansvärt stor för att vara till ansiktet. Ofta är solskydd till ansiktet väldigt små. Dessutom är det en pumpflaska i stabil plast! Det är airless men vilket innebär mindre konserveringsmedel för er som undviker sådant.

https://www.instagram.com/tv/CeOnEHnL8uY/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Annons

Färgen såg gråtrist ut när jag såg den i handen men den absorberas snabbt och är som att applicera ett filter på huden. Under semestern testade jag även den på en vän med Rosacea och hon använde den dagligen utan några reaktioner. Jag brukar ju också kunna reagera på många hudvårdsprodukter men den här gick bra. Trots att vi kanske var lite mer i solen än man borde så vart ingen av oss röd och ansiktet klarade sig bra.

Rebiome ReFence Tinted Sunscreen Spf30 kostar 495kr

Köpa igen? Den kostar lite men är värd varenda krona. Jag köper den gärna igen. Du får ju solskydd, hudvård och en lagom bas som sköna sommardagar för priset.

Rebiome ReFence Tinted Sunscreen Spf30
På bilden har jag bara solskydd och ingen makeup alls. Någon är knas med min telefon så jag blir alltid väldigt röd på bild. Säg gärna till om ni har några råd! Rynkorna bjuder jag på

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *