Remescar scar stick
Remescar scar stick

Inlägget innehåller reklamlänkar till Lyko

Remescar scar stick är ett stift som ska reducera både nya och gamla ärr. Stiftet skapar en hinna av silikon som gör att hudens fukt stannar och en miljö där ärret skyddas. På så vis ska ärrvävnaden mjukas upp och både blekna och minska. Du ska även kunna använda stiftet för att förebygga och minska ärrbildning efter laserbehandlingar. Det fungerar för både ansikte och kropp.

Det här är en innovativ metod för att minska eller få bort ärr med. Remescar scar stick är baserat på silikon med PVA-beta-glukanläkning. Den har även UV-skydd eftersom UV-ljus kan förvärra ärrvävnad.

Hur ska den då användas? Området du vill behandla ska vara rent och torrt. Skruva ut 3 mm av stiftet och applicera. Om du skruvar ut mindre kan plasten skava på huden och det vill man absolut inte om du ska läka området. Applicera mjukt på ärret och på kanterna, att gnugga hårt kommer inte läka ärret bättre utan vara varsam och snäll. Använd stiftet 2 gånger per dag i 2-3 månader.

Recension Jag tycker om formatet. Stiftet tar ungefär lika mycket plats som ett läppstift så det är lätt att ta med sig vart man än ska.

För varje år man lever blir man klokare har jag hört och i min ålder har man även hunnit samla på sig ärr lite här och där. Jag funderade på att testa på mitt gamla fula blindtarmsärr men det är ganska stort, 30 år gammalt och sitter ju där kläder skaver.

Händerna är också ganska utsatta och jag har 2 ärr som stör mig. Det första är sen jag möblerade om och glömde bort att det låg en såg på garderoben som jag flyttade. Sågen studsade först i håret i bakhuvudet och sedan på min hand med resultatet att jag fick tandade märken på handen. Som tur är gick det bara åt lite hår i nacken. Det andra ärret är sedan jag var på mässa för ett år sedan och nästan välte en skärmvägg över montern. Min hand fick smällen men montern höll. Som du ser på bilden har det ärret en liten upphöjning. Två små ärr med olika egenskaper men som jag gärna blir av med.

Stiftet doftar inget och glider mjukt på huden. Det varken syns eller känns och det uppskattar jag.

Remescar scar stick finns hos Lyko för 199kr

Köpa igen? Ser jag bara minsta förbättring kommer jag köpa drivor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *