Reserol Films

Reserol filmen är verkligen innovativ. Det är som ett blad man lägger på insidan av kinden och den löser upp sig inom ca 5 min. Fördelen med att ta tillskott den vägen är att kroppen tar upp ämnena utan att behöva passera magen. Jag har nyligen börjat med dem så jag kan inte uttala mig om några pigmentsfläckar försvunnit än. Dessutom är det inte helt smart att kolla sådant på vintern då det knappt är sol och solskadorna med automatik försvinner men det känns som om jag mår bra av dem och huden mår bra. Rynkdjupet känns mindre och lite förbättrad spänst. 

Följande har jag saxat från Reserols hemsida! Den är proppad med intressant info. Jag använder också andra produkter från dem så håll utkik efter inlägg om dem!

Resveratrol är en växtpolyfenol som är naturligt förekommande i växtriket där den fungerar som ett potent försvar mot yttre stress. Det är en väldokumenterad substans och i över 12 000 publicerade studier finner vi flertalet områden där substansen visar ha en positiv hälsopåverkan. Användande av resveratrol har visat förbättringar i huden avseende elasticitet, mjukhet och djup på rynkor. Även mängden pigmentfläckar minskade efter användandet av resveratrol*. Resveratrols effekter kan liknas vid en mycket potent antioxidant, vilket gör resveratrol till en unik substans inom anti-agingområdet**.

FUNCTIONAL FILM TECHNOLOGY

Den unika tekniken FFT innebär att aktiva ingredienser kan tas upp direkt i kroppen via munslemhinnan. Det är en innovativ metod som möjliggör upptag direkt i blodbanan utan att passera mage/tarm, något som tidigare inte varit möjligt. Fördelarna är kortare tid till effekt, ökad kontroll och enkel hantering. En stor utmaning med resveratrol är biotillgängligheten, dvs hur mycket resveratrol som tas upp och kan tillgodogöras av kroppen. När man äter eller dricker resveratrol bryts det ner i magen och levern och mindre än 1% av dosen tas upp i kroppen. Upptaget av resveratrol genom huden är ca: 6-8%. Därför har vi valt att basera Reserol på filmtekniken FFTTM. På så sätt kan vi möjliggöra att resveratrol tas upp via munslemhinnan och transporteras vidare ut i cellerna där det gör nytta.

RESEROL FILMS
REDEFINE TIME

Reserol Films är helt unik i och med att det är den enda produkten som sammanfört resveratrol och Functional Film Technology ™. Naturens egna försvar tillgängliggjort genom svensk innovation. 

Resveratrol har länge varit en välkänd substans inom skänhetsindustrin. Nu finns Reserol – en ny innovation designad med ett enda syfte – att maximera upptaget av resveratrol. 

Welcome to a new beginning.

Dela gärna

2 Comments

  1. Pingback: Kosttillskott för skönhet! – Hudvårdstest

  2. Pingback: Stockholm Beauty Week 2020 – Hudvårdstest

Leave Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *