Reserol daycream

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko

Reserol reset daycream är en dagkräm som ska skydda huden och ge en fast hy. Den ska dessutom minska tecken på trötthet! Reserol har många produkter som jag verkligen gillar. Favoriterna hos mig är Reserol Overnight Mask och den smått legendariska Reserol Retreat sheet mask så den här har lite att leva upp till. Det jag gillar mest med deras produkter är att de känns genuint noggranna när de väljer ut ingredienser och tar fram produkter. Den här passar för alla hudtyper och även de med känslig hud.

Vad innehåller då Reserol reset daycream? B-Circadin™, ska återställa hudens cirkadiska rytm och minska svullnad och ge en jämnare hudton. InfraGuard hittar jag inte så mycket information om men snokar vidare. Grönt te extrakt finns i många hudvårdsprodukter.

Recension Flaskan gillar jag mycket. Stabil plast och airless! Den tar inte mycket plats i resväskan och håller för allt. Airless pump är mitt favoritformat eftersom produkten håller längre och behöver mindre konserveringsmedel.

Doften är härligt men mild. Jag tycker den påminner lite om melon.

Konsistensen är skön. Den återfuktar huden och absorberas snabbt. Sminket sitter bra över den och huden får en fin lyster utan att bli blank.

Påståendet om att minska trötthetstecken då? Jag har testat den på semester då i alla fall jag ofta sover för lite och den suddar verkligen ut det värsta av sömnbristen.

Reserol reset daycream finns hos Lyko för 359kr just nu. Ord 495kr

Köpa igen? Jag vill svara ja eftersom jag tycker om den men jag är mer nyfiken på deras nya Microbiotic Balance Day cream