Här är ännu en av mina favoriter. Reserol Overnight Mask hittade jag första gången på Stockholm Beauty Week 2019. Jag hade hört om dem i någon pod och köpte ett testkit och sen var jag fast. Samma år den pris för årets mask på Daisy Beauty Awards. Nattmasken, Boosting filmen och sheetmasken är deras mest kända produkter.

Jag tar ofta med den när jag ska åka bort och vet att det kan bli lite begränsat med sömn. Man vaknar återfuktad med en fräsch hy. Det vore ju kanske smart att även sova mer men livet är kort och fullt av spännande upplevelser. Jag har sällan tid för sheetmask på resande fot så en nattmask är perfekt då. Fina linjer minskar och jag tycker man får ett fint glow. Självklart använder jag masken även när jag är hemma men det här är mitt stående resesällskap.

Framförallt så återfuktar Reserol Overnight Mask men den är också fullmatad med bra ingredienser.

  • Sheasmör är välkänt för sina fuktbevaranade egenskaper och förbättrar elasticiteten i huden.
  • Diffuporine peptid (hexapeptid -37) är ni förvånad att det är peptider i något jag gillar? Den ska öka vattentransporten in i huden som kan stärka hudbarriären och öka fukthalten. Den ska även stimulera cellförnyelse i översta hudlagret.
  • Squalane är också fuktighetsbevarande, icke komodogen och penetrerar snabbt i huden. Den sägs vara antioxidativ och antibakteriell.
  • Vitamin E (Tocopherol) och Vitamin C är kraftfulla antioxidanter som tillsammans kan skydda mot UV-strålning och på så sätt skydda huden mot för tidigt åldrande såsom fina linjer, rynkor och pigmentering.

Reserol Overnight Mask finns bland annat på Lyko för 495kr för 50 ml

Jag kommer absolut att köpa den här igen!

Asken är otroligt snygg och det känns lite lyxigt att öppna den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *