Jag gillar Reserol ifall ni missat det. Reserol Skin Serum ampull är inget undantag. Ampuller är ju högkoncentrerade och väldigt effektiva. Den ska stärka och skydda huden. Ampullen ska även jämna ut hudtonen och ge lyster och jag jagar alltid det perfekta glowet.

Reserol är känt för sina produkter med reservatrol. Reservatrol är ämnet i vin som ska vara bra för huden. Problemet är att du behöver dricka många liter för att komma åt effekten. Tycker du om vin så kan du dricka det men förvänta dig inga mirakel på huden. Deras sheetmask är perfekt om du vill fräscha upp huden snabbt. Vill jag lyxa till det lite extra så applicerar jag ampullen innan!

Vad är det då i Reserol Skin Serum ampull som ska göra mirakel med huden? Stamcellsextrakt, C-vitamin och E-vitamin som tillsammans ska bromsa tecken på för tidigt åldrande.

Ampullen ska appliceras på rengjord hud. Som alltid tjatar jag om att alltid använda ampullknäckare. Jag har testat utan och det blev inte bra och ampullen hamnade i soporna. Använd allt på en gång. Jag brukar applicera i etapper ibland. Som alltid ska den appliceras på ansikte, hals och dekolletage. Jag erkänner att jag själv har slarvat med hals och dekolletage och i min ålder börjar det synas. Kom ihåg att avsluta med dag/ nattkräm.

Reserol Skin Serum ampull finns hos Lyko för 595kr En förpackning innehåller 14 ampuller.

Köpa igen? Det kommer jag säkert att göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *