Reviderm C revitalizing ampoule var med I Reviderm Xmas kalender. Det är en C vitaminampull som verkar omöjlig att hitta information om. Nu utgår jag från att det är en hög kvalitet på den och att den innehåller ett bra c-vitamin.

C-vitamin är instabilt och brukar även vara ljuskänsligt. Jag kommer försöka skydda det från solljus vilket är väldigt enkelt den här årstiden. Deras Daily Double C Serum (annonslänk till Lyko) är inkapslat och frigörs när det masseras in och jag gissar att det är samma med ampullen vilket även förklarar varför det klarar sig i en genomskinlig glasbehållare.

Annons

Den ska aktivera nybildningen av kollagen och stärka hudstrukturen. C-vitamin ger även glow som ni säkert känner till. Effekten ska bli en jämn hud med en otrolig lyster.

Som alltid ska ampullen appliceras på rengjort ansikte, hals och dekolletage och avslutas med kräm. C-vitamin är inte solkänsligt så jag hade rekommenderat att du använder den på dagen kombinerat med solskydd eftersom du ändå ska använda solskydd varje dag. Konsistensen är förvånansvärt oljig men skön.

Den här ampullen verkar inte gå att köpa separat men finns i adventskalendern! Passa på att bunkra medans den finns.

Vitamin C – cocktail for your skin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *