Reviderm Speed Glow ampoule var med I Reviderm Xmas kalender och är en ampull som ger lyster. Jag älskar lyster så den här kommer jag troligen spara till fest!

Aktiva ingredienser som aktiverar och föryngrar. Fruktextrakt stimulerar cirkulationen och ger en omedelbar föryngring. Huden får en ökad lyster och ser livfull ut.

Annons

Öppna ampullen med en ampullknäckare och applicera på rengjord hud i ansikte, hals och dekolletage! Lyster har vi mest glädje av dagtid eller när det är dags för fest så lova mig att använda den då och inte på natten. Jag är lite sugen att kombinera glowampullen med Reviderm Speed Lift Ampoule. Tänk er en slimmad, lyft hud med glow!

Jag hittar inte ampullen separat så bunkra kalendrar om du vill ha den!

Let’s sparkle with speed glow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *