Rodial dragons blood
Rodial dragons blood

Rodial dragons blood är en gel som ska strama upp och plumpa huden. Den ska även minska fina linjer och lyfta lite. Helt enkelt tighta till huden i vårt ansikte till den form vi vill ha den. Den passar för känslig hud eftersom den ska lindra känslighet och rodnad.

Ingredienserna ska stärka kollagenet och många av dem är patenterade. Dragons Blood kommer från Croton Lecheri trädets sav. Den skapar en skyddande hinna som även minskar rodnad och inflammation. Det ger en lugn, återfuktad och vårdad hud. Collageneer® ska få huden att se fastare och slätare ut. Volufiline™ ska förbättra hudens elasticitet. Commiferlin är ett vaktelextrakt som ska göra huden mer fyllig och tonad. Sen får vi ju inte glömma stjärnan i Rodials produkter, granatäppelextrakt! Rodial bygger ju på granatäpple som är helt fantastiskt för huden. Det är en antixoxidant som även stimulerar kollagenproduktionen.

Den ska appliceras på rengjord hud och Rodial dragons blood ska helst användas både morgon och kväll för bästa resultat. För bäst effekt ska den masseras in försiktigt över dekolletage, hals och ansikte med uppåtgående rörelser. Att det är en gel har orsakat förvirring hos vissa men den ska användas som ett serum. Dagtid får du bäst glädje av den om du använder dagkräm och solskydd. min favorit med den här är Rodial spf 50 drops.

Vill du lyxa lite kan du även använda den i behandlingar hemma när du masserar eller som ledande gel med microström

Recension Jag hoppar av lycka över att det är airless burk. Det innebär mindre konserveringsmedel och fräschare produkt eftersom man inte petar i den med bakteriefyllda fingrar.

Doften är mild men otroligt härlig. Det är en lyxig doft som inte känns påträngande.

Konsistensen är fjäderlätt och fettfri. Den smeker in sig i huden och lugnar direkt. Ev rodnad lägger sig direkt och efter några dagar känns huden fastare och har en frisk lyster. Jag tycker om att följa upp med Rodial spf 50 drops för ett bra solskydd och om jag vill vara lite extra snygg lägger jag till Rodial soft focus glow drops för att få en fin lyster. Trion gör att huden mår så bra att bara lite mascara räcker för att känna sig klar.

Rodial dragons blood 9ml finns hos Bangerhead för 249kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *