Rodial soft focus glow drops
Rodial soft focus glow drops

Inlägget innehåller annonslänkar till Bangerhead

Rodial soft focus glow drops är en innovativ primer som ska ge en fin bas under makeup eller bara ge lite lyster till ett osminkat ansikte. Lura dig inte på det lilla formatet, du behöver 2 droppar till hela ansiktet. Den boostar både lyster och tillför antioxidanter vilket gör den till mer än bara makeup. Du får en pärlemorskimrande lyster, en bas som gör makeupen snyggare och även hudvård genom att du tillför fukt och antioxidanter.

Det jag tycker om med Rodial är att de arbetar med vetenskapligt framtagna produkter och har en generellt hög kvalitet. De är specialister på hudvård och det märks även på makeupen. Rodial soft focus glow drops ger inte bara lyster utan känns även vårdande.

Den ska appliceras på ren och torr hud efter hudvårdsrutinen. Skaka flaskan noga innan och var snål med produkt. För mycket blir bara kladdigt. 2 droppar räcker.

Recension Flaskan är perfekt för att ta med på resor eftersom den är lite större än ett läppstift.

Huden ser bättre ut när man applicerar Rodial soft focus glow drops genom att den liksom suddar lite på skavankerna. Vissa primers gör att huden känns konstig efter några timmar, den här får huden att bara kännas skön. Det är som att ha ett realtidsfilter på huden. Makeupen sitter snyggare och jag skulle kunna använda den dagligen. Det återfuktande i den är fantastiskt för min hud.

Rodial soft focus glow drops finns hos Bangerhead för 319kr

Köpa igen? Oh yes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *