Sjö skin happy honey Oil är en oansiktsolja som är lätt och torr. Den tillverkas i sverige av naturliga ingredienser och har som alla produkter från Sjö skin en kort innehållsförteckning. Jag gillar ju oljor till ansiktet och helst av hög kvalitet och med bra ingredienser. Med känslig hud är man van att använda så snälla produkter att de blir tråkiga men de senaste åren så har det kommit många effektiva produkter även för oss med känslig hy och det måste älskas. Att det även är naturliga produkter är ju helt fantastiskt. Oljan ska lugna huden

Det som ska ha effekt i Sjö skin happy honey Oil är squalane, nyponolja, propolis (som skyddar bikupan från bakterier, svamp och virus), vattenmelonolja, arnebiarot, kaktusfikonolja, blåbärsfröolja och antioxidanten E-vitamin. Arnebiaroten är en ört som hjälper till att lugna huden, den extraheras i Sjö Skins egna studio och tar 3 månader att tillverka. Propolis är en ingrediens som är fylld med antioxidanter som är bra för huden.

Recension Flaskan är otroligt vacker. Pipetten gör det lätt att ta en lagom mängd. Vi som tänker på miljön måste också tänka på att inte ta mer produkt än vi behöver. Ofta lägger vi stort fokus på att köpa ekologiskt och naturligt men missar att även resursslöseri belastar naturen i onödan. En ansiktsolja ska användas i ansiktet.

Doften är väldigt neutral. Många naturliga produkter brukar ju ösa på med eteriska oljor men den här är helt fri från eteriska oljor.

Konsistensen är lätt och nästan vattnig. Den lämnar ingen oljig hinna och ser fin ut.

Jag kommer använda oljan med min Gua Sha någon gång per vecka och ibland i foundationen när jag vill ha lite mer lyster.

Sjö skin happy honey Oil finns hos Sjöskin och hos Nordic Feel för ca 495kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *