Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko. Det påverkar inte min åsikt om produkten

Så ser krämen ut direkt från tuben
Foto utan blixt men som ni ser ger den ingen vit hinna

Made cera cream waterful Sun up Plus SPF50+ PA++++ är ett solskydd som jag har höga förväntningar på. Jag älskar deras ceramidkräm och har den när jag vill ha en extra snygg hy. Under sommaren använder ju de flesta mindre makeup och då vill man ha en kräm som förskönar huden utan att täppa till porerna.

Det är ett välkänt faktum att solskydd är ett viktigt steg för en vacker hud. Made cera cream waterful Sun up Plus SPF50+ PA++++ är ett solskydd som inte ska vara klibbigt och absorberas snabbt. Det som är unikt med den är att den skyddar hudens fuktbarriär utan att lämna den fruktade vita hinnan. Mentolen i krämen har en kylande effekt som kan vara skön men även ger fukt.

Recension Tuben är ganska platt och tar inte mycket plats i handväskan om du vill ha med en för att återapplicera under dagen.

Doften är mild men trevlig. Konsistensen är skön att smörja med och den känns mer som en skön dagkräm än ett solskydd. Huden får en återfuktad lyster och den smälter in i huden snabbt så du behöver inte vänta länge innan du kan fortsätta med att lägga på smink.

Solskyddet lämnar inget vitt och är verkligen klibbfri.

Made cera cream waterful Sun up Plus SPF50+ PA++++ finns på rea hos Lyko för 179,25 ord 239kr

Köpa igen? Lite tidigt att säga men den är bra


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *