Smith & Cult är ett märke som jag varit nyfiken på att testa så när jag hittade det här lacket i en fyndkorg slog jag till

Kvalitetsnagellack med mycket pigment. Håller länge med hög glans. För bästa resultat använd Basis of Everything (baslack) och Above it all (toplack). Alla nagellack från Smith & Cult är 8-Free vilket innebär att de är tillverkade utan dietylftalat, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harts, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenyl fosfat

https://adtr.co/SXtMOJ

Flaskan är sjukt snygg. Namnet tycker jag att är riktigt fint 😂 men som vi alla vet betyder inte utsidan allt. Insidan måste också ha något.

Som alltid testar jag först lack utan något extra och lägger sedan till bas och överlack nästa gång för att få en bra jämförelse.

Det tar 3 lager innan lacket ser ok ut. Enligt mig blir ytan lite för matt för att passa till ett metalliclack. Lacket flagar inte men är ömtåligt och repas lätt.

Smith & Cult har utgått

Köpa igen? Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *