Tan revel glow

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Kicks

Tan Revel Glow peel pads är enligt mig den viktigaste produkten som du kan använda för att få ett bra resultat när du applicerar deras ”brun utan sol” En bra exfolierad hud är basen för ett bra resultat och om du slarvar kommer du uppleva att brun utan solen blir flammig. Det är lite som att slarva med underarbetet när man tapetserar, det går fort men blir inte bra. Förutom att skapa ett jämt underlag ska padsen öka lystern i huden

Vad är det då i Tan Revel glow peel pads som ska uträtta mirakel? Faktiskt mycket beprövade ingredienser som AHA och BHA syra. De avlägsnar döda hudceller och stimulerar cellproduktionen och ger en jämn yta. För att få ett wowglow så innehåller de också vitaminer.

För bästa resultatet av din spraytan hemma bör du använda padsen 18-24 timmar innan och låta bli bodylotion. Tänk inte ens tanken att använda bodybutter eller olja och tro att du är smart. Om du smörjer dig kan färgen fastna i krämen istället för på huden och då blir du fläckig fast du varit duktig och exfolierat. Av just den anledningen ska du inte heller använda duscholja eller liknande.

Recension: BHA syra har jag ibland fått utslag av så mitt första test av produkten fick bli utan att jag använde den i ansiktet.

Doften är fräsch men inte påträngande. Jag gillar att det är runda pads som även har en lättare mekanisk peelingeffekt. För mig räcker inte en pad till hela kroppen men jag tvivlar på att det är tanken att de ska heller.

Huden blir len och döda hudceller försvinner.

Tan Revel Glow peel pads finns hos Kicks för 399kr

Köpa igen? Ja det kan jag absolut göra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *