Universkin Nexultra O

Universkin Nexultra O är en oljebaserad rengöring från Universkin. Det är en av produkterna som jag rekommenderades när jag gjorde Universkin hudanalys. Kom ihåg att alla deras produkter är framtagna av hudläkare utifrån hudanalysen och är avsedd för just de problem som man vill jobba på. Det betyder alltså att ibland kan många använda en produkt med fantastiska resultat och samma produkt kan fungera otroligt dåligt för någon annan. Egentligen gäller det alla produkter som väljs ut för att passa för en person men det är ändå spännande att se hur en noggrant utvald produkt fungerar. Den ska rengöra och laga huden.

Annons

Som många märken så marknadsför de sig med att inte innehålla gluten, parfym, nanopartiklar, silikon, alkoholdenat. Den är också vegansk och crueltyfri men det gäller nästan allt i mitt badrum om vi inte räknar produkter med bivax. Vad innehåller då Universkin Nexultra O? Det innehåller olivolja, omega 3 camelinaolja, rosmarinextrakt och biometriska peptider

Den ska masseras in på torr hud och sedan mixas med lite vatten tills den emulgerar innan man sköljer bort den. Det går även att använda den på en fuktig pad för att ta bort ögonmake. Man ska även kunna använda den i hårbotten men i första hand kommer jag använda den i ansiktet.

Annons

Recension Inte helt otippat tycker jag att det är kanon med en stabil plastflaska med pump. Det är mitt favoritformat men jag har inte kollat om den är airless. Nu är det här inte produkter som ska läggas på hyllan utan användas direkt så det är inte viktigt med en lång hållbarhet.

Oljan har en härlig lätt gul ton och känns riktigt skön i ansiktet. Jag masserar lite extra med den vilket är bra för blodcirkulationen. Den är ännu skönare när man tillsätter vatten. Det är riktigt bra att den även tar ögonmake och jag har lite utmaningar till den!

Annons

Huden blir ren utan att kännas torr eller få den där oljiga hinnan man kan få av vissa oljerengöringar. När jag hade använt den några dagar tyckte jag att huden kändes väldigt lugn. Det här är en av mina favoriter och jag hoppas den lugnar min lite röda hud.

Universkin Nexultra O kostar 349kr

Köpa igen? Den är underbar! Ja, det är en favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *