Nexultra Serum

Universkin Nexultra Serum bygger på ett basserumet som är framtaget för att bygga upp epidermis men kan skräddarsys med upp till 3 olika boosters med aktiva ämnen. Vissa får ett serum som de använder morgon och kväll och vissa rekommenderas olika serum för morgon/ kväll. Det här är den stora stjärnprodukten bland Universkins produkter som anpassas efter varje kund.

Annons

Nu har jag skrivit tillräckligt om vad Universkins produkter inte innehåller så då går vi in på vad Universkin Nexultra Serum Innehåller. Det är en mix av camelinaolja, E-vitamin som är en bra antioxidant och känt för att bevara produkter fräscha länge på ett naturligt sätt. Det innehåller också biomimetiska peptider. Det är alltså grunden men sen tillsätts fler aktiva ingredienser utifrån vilket behov man har enligt Universkin hudanalys

Mitt dagserum är boostat med B3, B5 och arbunitin. Kvällsserumet innehåller B5 och madecassoside. Madecassoside är barriärstärkande och lugnar.

Nu vet jag att det finns ingrediensnördar som följer mig så jag har faktiskt fotat innehållet. Om du beställer så kommer du troligen inte få samma mix och om jag köper dem igen kan min hud ha förändrats så det kan vara helt andra ingredienser då. Det är charmen med att få en rutin anpassad efter hudens behov.

Recension Första gången lät jag serumet droppa av egen kraft i handflatan med resultatet att jag höll på att bli galen. Det tog en evighet för varje droppe och jag saknar tålamod. Google löste problemet åt mig med att man ska trycka lätt på pipetten för att få ut dropparna.

Annons

När man gör rätt går det fort att få ut korrekt mängd serum som man sedan ska applicera på ren hud innan kräm.

Första intrycket av serumen är fantastiskt men jag kommer uppdatera er löpande med effekterna.

Universkin Nexultra Serum skräddarsys efter hudanalys och har man problemhud kan det här absolut vara värt att testa.

Ibland kan jag uppleva att de doftar väldigt mycket alkohol. Ni som skrek över att alkohol denat stod långt uppe på innehållsförteckningen kan andas ut. Den har sammandragande effekt och ska vara ofarlig i hudvård men det rekommenderas inte att dricka den. Med tanke på vad ett serum kostar hoppas jag att ingen dricker det.

Huden känns spänstig och fast efter ett tag.

Köpa igen? Lite tidigt att uttala sig om men jag älskar konceptet med att få en skräddarsydd hudvårdsrutin som anpassas vid varje beställning. Likt oss människor förändras huden med tiden och då ändras även behovet.

Universkin Nexultra Serum
Universkin Nexultra Serum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *