Utsukusy Energy effect color cream är en spännande produkt med Spf50. Den har hudvårdande ingredienser och en lätt färg så den är makeup, hudvård och solskydd i ett.

Annons

Den ska appliceras som ett vanligt solskydd och kan återappliceras under dage.

Vad gömmer det sig för spännande innehåll i Utsukusy Energy effect color cream? Allantoin har läkande egenskaper och hjälper till att förnya huden. Granatäppelextrakt reglerar sebumproduktionen och har sammandragande egenskaper. E-vitamin är en antioxidant som lugnar känslig hud och förebygger tidigt åldrande samtidigt som den bevarar produkten bra på ett naturligt sätt. Mineralpigmenten ger intryck av en jämnare hudton och en lätt solkysst look. Hyaluronsyra plumpar huden och ger ett slätare utseende. Solskyddet skyddar mot både UVA och UVB vilket är riktigt bra.

Recension

Flaskan är perfekt för att ha i handväskan. Nu har jag en samplesize men den är ännu smidigare att ta med eftersom den tar lite mer plats än ett läppstift. Pumpen gör mig lycklig eftersom det ger minimalt med spill.

Konsistensen är som en lätt gele och absorberas snabbt. Färgen är lite i mörkaste laget för mig efter vintern men jag brukar få färg så fort solen kikar fram hur mycket spf jag än har och att jag helst håller mig inomhus mellan 11-15 sommartid. Spf skyddar ju mot att bränna sig inte mot färg.

Utsukusy Energy effect color cream är en salongsprodukt och därför är det svårt att hitta pris men de brukar vara prisvärda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *