Verso C vitamin

Verso Super C Serum är ett stabilt oljebaserat C-vitaminserum som ska jämna ut och ge en klarare hudton. Som alla C-vitaminserum ska den även ge en ökad lyster.

Det är ersättaren för Verso Antioxidant Turmeric Booster. Anledningen till att den ersattes var att få uppfattade vilken fantastisk antioxidant gurkmeja är. Jag ryser vid minnet av när jag skulle testa att göra en hemmagjord ansiktsmask med gurkmeja och honung när Clean Beautytrenden var som störst och efter det så erkänner jag att jag kanske inte dansar av lycka över gurkmeja fast jag tycker om det i mat.

Jag är osäker om jag testat något från Verso men jag tror det och de är ju kända för bra produkter så jag har höga förväntningar

Det som ska ge en vacker hud i Verso Super C Serum är som ni säkert redan gissat C-vitamin, om vi ska vara riktigt noggranna så är det Tetrahexyldecyl Ascorbate. E-vitamin och Phloretin förbättrar hudens egna skydd och ska lugna rodnad och obehag. Phloretion kommer från blad och bark av äppelträd och är känt för att ha antiinflammatoriska, antibakteriella och svampdödande egenskaper. Extrakt från kakaduplommon ska ge lyster och en ungdomlig känsla på huden.

Recension Lite förvånande är att man även ska kunna använda serumet med A-vitaminprodukter. Av ren nyfikenhet kommer jag testa att använda det med min Gilda Liljeblad Regenerating Vitamin A Retinol Cream efter att jag använt serumet med andra snällare krämer först. Den a-vitamin (retinol)krämen vet jag att min hud klarar bra så det blir intressant. Om någon undrar hur jag kan skriva om hudvård och ändå ha utslag och vara röd så tror jag ni kan ana ett samband. Jag är född nyfiken och bara måste undersöka saker.

Nu brukar jag älska airless, pump och tuber men den här vet jag inte riktigt. Airless låter perfekt för C-vitamin och tuben har dessutom en pump så det borde vara kärlek men kolla på bilden. Det ser ut som om någon klämt mitt på tuben. Helt enkelt ser den så deformerad ut att jag inte vill ha den framme. Mer än en gång har det lockat att skruva upp tuben och släppa in luft för att släta ut formen. Luft och C-vitaminer går inte bra ihop så jag får hitta något sätt att stå ut med hur den ser ut.

Huden tycker om den och jag kommer uppdatera med mer resultat

Verso Super C Serum finns hos Hudoteket för 899kr

Köpa igen Jag måste testa den mer först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *