Avancerad anti-age dagcreme för både omedelbara och successivt förbättrade resultat såsom reducering av rynkor och pigmentfläckar, förbättrad cellförnyelse, förbättrad fasthet i ansiktet och jämnare hudton. Anpassad för känslig hud.

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till DOZ Apotek

Vichy liftactiv collagen specialist är en dagkräm som ska minska rynkor och pigmenteringar. Den ska även öka på cellförnyelsen och ge en fastare och jämnare hud. Även de med känslig hud ska kunna använda den.

Vad innehåller Vichy liftactiv collagen specialist? Biopeptider ska skydda hudens kollagen och vitamin CG ger jämn hudton. Tillsammans ska de minska på fina linjer, strama upp huden och ge en slätare hudton.

Recension Burken är fin och känns som att den borde överleva att ligga i resväskan. Rött är tyvärr inte min favoritfärg men är den tillräckligt bra så kan jag nog överleva färgen.

Burkar har ju lite tvivelaktiga egenskaper. De släpper in mycket syre i produkten vilket kortar ner livslängden på den. Om man petar med fingrar i den så kan man även kladda in lite bakterier i burken. Jag föredrar därför pump men nu är ju insidan det viktigaste så jag tänker inte såga den på utsidan.

Doften är mild. Konsistensen är tjock och krämig men är ändå lätt att applicera på huden och absorberas snabbt. Huden känns mjuk och skön.

Nu vet jag att många hävdar att kollagen inte gör någon nytta i krämer men på Vichy the Red lab förklarade de att den här krämen ska komma ner i huden och göra långsiktig nytta. Nu har Vichy ett stort forskningsteam bakom sig så jag utgår från att de talar sanning.

Vichy liftactiv collagen specialist finns hos DOZ Apotek för 399kr

Köpa igen? Lite tidigt att uttala mig om än

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *