Vichy Liftactiv specialist b3 serum var en av nyheterna som lanserades under Vichy the Red lab. Det är ett serum som ska reducera mörka fläckar och rynkor. Det fungerar för alla hudtyper inklusive känslig hud. Jag har en sann utmaning till det serumet!

Huden ska bli slätare och se yngre ut. Det är ett serum som kan användas morgon och kväll. 3-4 droppar ska räcka till hela ansiktet per applicering. För maximal effekt kan du kombinera den med Vichys kräm. Jag kommer testa den ihop med Collagen Specialist cream.

Vad är det då som ska sudda ut år av slarv med Spf och stress? Vichy Liftactiv specialist b3 serum innehåller bland annat en mix av niacinamid, glykolsyrekomplex och peeelande ingredienser. Som alla Vichys produkter innehåller den vulkaniskt vatten. Det lite mer udda är vitamin Cg och Bio-peptider. Min hud älskar peptider och alla former av c-vitamin så det här låter lovande. Eftersom den har pejlande ingredienser påminner jag om att det är viktigt att du använder solskydd så du inte får tillbaka fläckarna som du vill jobba bort.

Vichy Liftactiv specialist b3 serum finns hos Lyko för 438kr

Köpa igen? Den känns lovande men jag måste testa mer innan jag avgör om jag köper den igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *