Yope natural intimate gel wash
Yope natural intimate gel wash

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko, åsikterna är mina egna

Yope natural intimate gel wash är en naturlig och mild intimtvätt som har pH-värde 4 som ska vara optimalt för hygienen utan att irritera slemhinnorna. Den ska stärka och skydda hudbarriären.

Aloe vera är välkänt för att mildra, läka och återfukta. Yope natural intimate gel wash innehåller också lakrits som är väldigt gott men i den här är syftet läkande och lakritsrot är en vanlig ingrediens i produkter för känslig hud. Sorbitolen skydda huden och binder vätska samtidigt som det förbättrar hudkvaliteten. Allantoin är också vanligt i hudvård. Panthenol lugnar och stärker lipidbarriären. Mjölksyran ger återfuktning och gör huden fast och elastisk. Det fermenterade rosenvattnet fyller huden med probiotika och fungerar som prebiotika för bakteriefloran. En balanserad bakterieflora är grunden i en problemfri hud på hela kroppen och det gäller i synnerhet för de intima områdena.

Recension Flaskan är söt men färgen känns lite barnslig. Efter några dagar i badrummet förälskade jag mig i hur fin den är och nu håller jag med Jeanette om att den är fin. Pump är något jag uppskattar. Det är smidigt i duschen och känns hygieniskt.

Doften är väldigt mild och är det någon produkt som du verkligen inte vill ha parfymerad så är det en intimtvätt.

Konsistensen är tjock och härlig. Huden känns riktigt återfuktad. Jag testade även den som duschtvål eftersom min hud kändes så vintertorr och hemsk. Den fungerar alldeles underbart även till kroppen. Det känns som om den även skulle vara optimal för ansiktet om man har en rubbad barriär men just nu testar jag Anaaka foaming cleanser och vill inte blanda.

Jag har även testat att använda den som rakkräm på benen och den fungerar toppen för det. Den är ofärgad så du ser vad du gör och lakritsroten lugnar huden

Yope natural intimate gel wash finns hos Lyko för 89kr

Köpa igen? Det är verkligen en prisvärd produkt och jag kan definitivt köpa den igen.

2 svar på “Yope natural intimate gel wash”
  1. Jag tycker motiven på deras produkter är gulliga, men så är jag ju larvigt förtjust i söta djurmotiv ;).

    Men att använda den till underlivet . . . Tänkte att jag ska testa i alla fall men nej det funkade inte på det känsliga området på mig.

    Till kroppen var det ok, krämig som du säger. De här många härliga doftsättningar jag skulle vilja testa men då främst i handkräm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *