Paradox 3in1

Zenz shampoo Sweet sense No04 var med i Goodiebox Caring nature. Doften påminner om Ecooking Repair shampoo vilket får mig att misstänka att jag inte kommer använda det alls mer än bara testa det men jag kan ha fel. Det ska återfukta, ge styrka och vitalitet.

Recension Tuben tar liten plats och har snäpplock vilket är toppen.

När jag skulle på Almedalen behövde jag ett litet schampo så det fick följa med. Jag hade såklart testat det en gång innan jag åkte och tyckte att det kändes ok. 5 dagar senare ångrar jag beslutet. Håret håller sig inte ens fräscht en hel dag. Igår tvättade jag håret på morgonen och på eftermiddagen var det på gränsen att jag ville tvätta om det. Nu kan även luftfuktigheten påverka så jag kommer lägga det åt sidan och testa det igen snart när det är mindre hett ute. Nu behöver inte det innebära att schampot är dåligt utan bara att det inte fungerar för mig.

Zenz shampoo Sweet sense No04 finns hos Lyko för 105kr

Köpa igen? Nej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *