EIE Klotho Peptide Face Cream

EIE Klotho Peptide Face Cream är en dag och nattkräm som är rik på p Jag har följt dem på sociala medier ett tag och på Stockholm Beauty Week 2024 fick jag testa produkterna på riktigt. Första intrycket var verkligen wow men fortsätt läsa så kommer en utförligare beskrivning. Forskningen bakom produkterna är gedigen och de har satt ihop en kräm som passar de flesta men med fördel oss lite äldre. Den passar oss lite äldre mer eftersom den fokuserar på att minska rynkor och linjer.

Krämen ska appliceras på rengjord hud efter serum. Som alltid ska du följa upp med ett bra solskydd.

Vi börjar som alltid med att kolla lite närmare på vad EIE Klotho Peptide Face Cream innehåller. Inte helt otippat så innehåller den Klotho peptiden. Jag håller på att skriva ett längre inlägg om den peptiden eftersom peptider är otroligt viktiga för vår hud. För att hålla huden återfuktad så hittar du även hyaluronsyra i den och ceramider. Skvalan är också en fuktboostande ingrediens så innehållet borgar för att huden ska bli rejält återfuktad. En återfuktad hud ser alltid fräsch ut och små rynkor slätas ut.

Recension Jag vill älska förpackningen för jag tycker om företaget, forskningen bakom och deras sköna syn på hudvård men tub med skruvkork drar ner lite i mina ögon. Nu lovar jag att jag överlever att skruva av och på ett lock två gånger per dag om det är en bra produkt. Yes, är en produkt inte tillräckligt bra har det hänt att jag lagt den åt sidan eller gett bort den för jag stör mig på locket.

Doften är neutral och det är bra tycker jag. Konsistensen är ganska fast när man klämmer ut lite kräm. Inte fullt så fast som Helosan men den flyter inte ut i handen. Jag tycker att den känns riktigt härlig och smälter skönt på huden.

Priset vet jag att många kommenterat. Jag kan hålla med om att det känns lite prizy men ibland får man verkligen vad man betalar för även om man ska ställa högre krav ju högre prislappen är. Jag är snål och vill alltid ha så mycket värde som möjligt för pengarna.

Jag har testat EIE Skincare serum tillsammans med Klardie Fusicare calming moist balm under ett tag och det är en bra kombination. Jag har sett en förbättring på huden under den tiden och hoppas att synergin mellan krämen och serumet ska bli ännu bättre. Självklart använder jag solskydd för annars är den mesta hudvården bara pengar i sjön. Första gången jag kombinerade serumet med krämen så kändes det precis lika wow som på Stockholm Beauty Week. Serumet är bra men med krämen blir det. verkligen fantastiskt. Jag lovar att återkomma med resultatet längre fram.

EIE Klotho Peptide Face Cream finns hos EIE för 895kr

Köpa igen? Just nu känns det som att jag absolut kan köpa den igen

Kommentarer

2 svar till ”EIE Klotho Peptide Face Cream”

  1. Profilbild för Jeanette

    Ser fram att läsa mer i ditt inlägg om Klotho peptiden =)

    Men visst är krämen härlig? Ibland måste huden (i alla fall min hud) få vänja sig in vid vissa krämen men med den här kändes det rätt från första stund =)

    1. Profilbild för Hudvårdstest
      Hudvårdstest

      Den känns fantastiskt bra! Underbart när man hittar en så bra kräm. Får lite panik över att jag redan använt halva serumet för huden gillar verkligen kombinationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *