Klardie Fusicare calming moist balm
Klardie Fusicare calming moist balm

Klardie Fusicare calming moist balm är en djupt återfuktande och lugnande kräm för känslig hud. Den ska skapa en hälsosam och spänstig hud med en härlig lyster. Jag upptäckte den på Stockholm Beauty Week 2023 och har hört många hylla märket. Balmet ingår i en hudvårdserie som består av serum, kräm och ansiktmask som även passar för känslig hud. Serien ska jobba stärkande och lugnande för hudens fuktbarriär och stimulera hudens produktion av hyaluronsyra och filaggrin.

Annons

Vad finns det då för intressanta ingredienser i Klardie Fusicare calming moist balm? En hög dos av Fusidium coccineum ferment filtrate som ska vara renande och läkande. Panthenol som även kallas B5 lugnar, livgör och återfuktar samtidigt som det reparerar. Allantoin vårdar och gör även risken för oönskade hudreaktioner mindre. Ceramide NP stärker hudbarriären, mjukgör och återfuktar. Ceramider brukar vara toppen för oss som börjar få lite åldertecken.

Den ska helst appliceras efter Fusicare Intensive Barrier Serum. Jag kommer testa den med ett annat barriärstärkande serum eftersom jag inte har Klarides serum hemma.

Recension Burken som tuben ligger i är sjukt snygg men kanske inte den mest miljövänliga förpackningen. Efter mitt inlägg om Förpackningsskam känner jag mig nästan löjlig när jag påpekar såna här småsaker men det känns ändå som en onödigt stor kartong. Tuben är fin men har skruvkork.

Klardie Fusicare calming moist balm är en salongsprodukt och jag hittar inte något pris på nätet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *