Minolei oil absorbing powder

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Lyko

Minolei oil absorbing powder är ett prisvinnande puder framtaget av makeupartister. Det ska ge en matt och utslätad yta och passar för alla hudtyper. Det ska även lägga sig fint på torra partier. Som alla puder så förlänger det hållbarheten på makeupen men den här ska även absorbera olja och kapsla in fukt under dagen. Det gör att varken fuktig luft eller oljig hud löser upp sminket. Fast det ska kapsla in så låter pudret huden andas.

Dosan är ovanligt utformad för att vara löspuder. Man vrider fram puder med botten av burken och där pudret kommer ut ligger det tryggt i en grop. Det gör att man slipper en massa svinn som brukar vara problemet med löspuder. Den finns i 2 nyanser men är transparenta så ljus och mörk täcker in de flesta nyanserna.

Vill du ha maximalt resultat som sitter hela dagen så börjar du med Minolei Uniset®oil absorbing primer och eller deras foundation. Pudret torkar inte ut så på torr hud applicerar du med en kompakt puderborste och duttar på pudret istället för att svepa runt. Svepandet kan framhäva torrheten. Vid oljig hud ska en kompakt puderborste också användas men då du dutta in Minolei oil absorbing powder mer. Om du vill kan jobba i lager för att öka uppsugningen.

Recension Puderdosan är stilren och snygg. Först tyckte jag att den kändes lite onödigt stor men det finns en anledning och den är bra

Funktionen med att skruva fram pudret tar lite mer plats än vad puder som man bankar ut i locket. Vanliga löspuder som man gör så med brukar gå åt fort och man får torka puder överallt. Det slipper man med det här eftersom pudret stannar i dosan och ev överskott stänger man lätt in.

Huden blir silkeslen och sminket sitter som berget. Nu har jag torr hud och trodde att det inte skulle bli så bra. Ibland har jag mistat huden med Deyonica premium facemist för att få fram lite mer lyster eftersom jag inte riktigt är hemma än i trenden med matt hud. Till party har jag även applicerat Mii Light loving intensity Femme fatale för lite mer lyster.

Man känner inte sig tung eller torr i ansiktet och en udda bonus jag upptäckte är att jag kladdar ner mobilen lika mycket när jag använder pudret.

Minolei oil absorbing powder finns hos Lyko för 498kr

Köpa igen? Jag brukar vara usel på puder men det här älskar jag


Publicerat

i

, , , ,

av

Etiketter:

Kommentarer

Ett svar till ”Minolei oil absorbing powder”

  1. Profilbild för Jeanette

    Deras doseringskonstruktion av burken är ju genialiskt!

    Annars är det så lätt hänt att pudret hamnar överallt även om man är försikt när man öppnar locket =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *